top of page
Zoeken

Meraki - Je eigen SPA bij Chill - Out

Bijgewerkt op: 1 nov. 2021

Het lijkt er nu toch echt wel op dat het lekkere weer ten einde is. De 20 graden zullen we waarschijnlijk niet meer aantikken en we gaan ons opmaken voor de koudere maanden. Ik ben zelf een zomer mens en ik zie dan ook best wel op tegen de donkere dagen en het weer dat daarmee gemoeid gaat. Toch heb ik voor mezelf een manier gevonden om die maanden zo zonnig mogelijk te maken. Hoe ik dat doe? Ik begin met Spotify waar ik mijn playlist open met rustgevende muziek. Meestal kies ik voor geluiden uit de natuur, zoals de zee. Ik dim de lichten en het -me-momentje kan beginnen.Het -me-momentje betekent voor mij genieten van een heerlijke stort douche met de SPA producten van Meraki. Toen ik voor het eerst kennis maakte met Meraki was ik op slag verliefd. Wat een beleving! Producten die het leven echt een heel stuk mooier maken en die ook nog eens 100% organisch zijn. Ik wist het zeker. Deze lifestyle producten verdienen niet alleen mij maar juist jou als mijn gast.Inmiddels hebben vele gasten de weldaad van Wellmark ontdekt. Nu is het aan jou om tijdens je verblijf bij ons jouw -me-momentje te pakken. Verwen je lichaam met scrub, body wash, shampoo en eindig met een heerlijke body lotion. Ben jij ook zo enthousiast? Ik vind dat erg leuk om te lezen dus laat vooral een reactie achter maar voor nu zeg ik: Eerst genieten en de reactie komt later wel. Kun je niet wachten tot je bij ons verblijft en wil je nu al genieten van de heerlijkheid van Wellmark? Alle producten zijn te bestellen in mijn webshop.

Liefs Odette x

40 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page